Журналіст американського Fox News Білл О'Райлі, який назвав президента Росії Володимира Путіна вбивцею, більше не буде працювати на телеканалі.

Про це повідомила прес-служба 21 Century Fox.

Він сам прийшов до висновку, що варто залишити телеканал. Також це питання обговорювалося в компанії. На даний момент невідомо, чи проведе він в останній раз ефір після відпустки.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", О'Райлі назвав Путіна вбивцею, коли брав інтерв'ю у президента США Дональда Трампа в лютому. Це образило представників Кремля. Від журналіста вимагали вибачень за його слова. Він оригінально вийшов із ситуації. Під час одного з ефірів він заявив, що готовий це зробити. Правда, Путіну треба почекати років п'ять.

Під час своєї відпустки, тележурналіст потрапив у скандал. В одному з американських видань повідомили, що О'Райлі оплачував мовчання в суді більше десяти жінок з власної кишені і бюджету компанії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще