У мережі з'явився відеозапис, на якій передбачуваний винуватець теракт в Санкт-Петербурзі, стоїть біля станції метро на Сінний площі.

Відео розмістили в мережі російські ЗМІ.

На відео видно, як чоловік кілька хвилин стоїть перед входом на станцію. Потім він пішов всередину. Камери спостереження зафіксували його як зовні, так і всередині. За попередньою версією, чоловік зайшов в поїзд на станції метро "Сінна площа". У вагоні він залишив рюкзак, потім сам вийшов і зник.

Судячи з фото, чоловік носить капелюх і бороду. При цьому не виключено, що його зовнішній вигляд насправді інший. Так він одягнувся, щоб обдурити слідство.

У Генеральній прокуратурі РФ заявили, що вибух в петербурзькому метро був терактом. Досить дивно, що користувачці соціальної мережі Instagram Катерина Рубанова за сім годин до інциденту "попередила" росіян про теракт на своєму акаунті.

Популярні новини зараз
Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в мережі з'явилося нове відео безпосередньо з місця вибуху в метро в Санкт-Петербурзі.