27 березня американський президент Дональд Трамп оголосить про створення нового підрозділу в Білому домі, яке очолить його зять Джаред Кушнер.

Про це повідомляє The Washington Post.

Згідно з інформацією видання, Управління американської інновації буде самостійним підрозділом. Його відкриють у Західному крилі резиденції. Трамп керуватиме структурою.

За попередньою інформацією, в підрозділі будуть складатися екс-керівники некомерційних організацій. Існує ймовірність, що Трамп передасть Кушнірові та його структурі деякі урядові функції.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Трамп також виділив своєї доньці Іванці особистий кабінет в резиденції, в якому проведена телефонна лінія. Однак, їй не призначена посаду.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще