Президента Росії Володимира Путіна знову звинуватили у невиконанні своїх обіцянок. Цього разу господаря Кремля "заклав" один зі своїх.

Колишній віце-прем'єр-міністр Росії Альфред Кох на сторінці у Facebook вирішив нагадати підписникам про гучну заяву Путіна про повну ліквідацію хімічної зброї у багатостраждальній Сирії, яку господар Кремля взяв під особистий контроль.

Таким чином, Кох фактично переклав на Путіна відповідальність за нещодавню жорстоку атаку в провінції Ідліб.

"Але головна проблема полягає в тому, що ніякої хімічної зброї на території Сирії взагалі не має бути! І гарантом цього є, зокрема, і Росія! Саме Путін гарантував у 2013 році знищення всієї хімічної зброї у Сирії в обмін на відмову американського від вторгнення туди. Це була ініціатива Путіна знищити і вивезти всю (!) хімічну зброю з території Сирії. Путін гарантував, що Башар Асад на це погодиться і не буде нічого приховувати і шахраювати. І Обама - погодився на путінську розводку", - написав Кох.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Радбез ООН піде на компроміс з Росією у сирійському питанні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще