Спецкомітет з розвідки Сенату Конгресу США вирішив зміцнити свої ряди для просування розслідування можливих зв'язків американського президента Дональда Трампа з Кремлем під час виборчого процесу.

Про це повідомляє CNN.

"Наш підхід буде залишатися методичним. Коли викликаєш осіб, імена яких обговорюються в пресі, неможливо заздалегідь передбачити, як багато інформації вони нададуть. Ми хочемо забезпечити такий підхід, який дозволить ставити таким особам вірні питання", - заявив сенатор Марк Ворнер.

Наголошується, що для додаткової допомоги найняли двох співробітників.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", ФБР отримало ордер на перевірку людей Трампа на зв'язок із Кремлем. Таким чином, за контактами екс-радника Картера Пейджа вже давно спостерігають. Ордер отримало також Міністерство юстиції США.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще