З віком наш організм змінюється. Після 25 років ми додаємо деякі косметичні засоби, які будуть додатково доглядати за віковою шкірою. Ближче до 30 років, щоб якомога довше зберегти молодість і красу, жінка повинна відмовитися від деяких звичок і додати більше корисних, які повинні бути постійними в цьому відрізку віку.

Портал "Знай" наводить як приклад кількох корисних звичок, які повинні бути вироблені в віці 30 років.

1. Тренування, яке приносить задоволення
Фізичні навантаження повинні бути присутніми в будь-якому віці, але ближче до 30-ти років у жінок з'являється безліч справ, домашніх турбот, які забирають весь зайвий час. Для тренувань потрібен певний настрій і час, але коли ми занурені в особистих справах, змусити себе тренуватися дуже складно. До 30-ти років у жінки все повинна бути складена улюблена програма тренувань, яку без зайвих відмовок завжди хочеться виконувати. Фізичні навантаження нормалізують сон, допомагають підтримувати стабільну вагу тіла, допомагають відчувати себе краще, підвищують настрій, додають впевненості.

2. Пийте більше води
Вода допомагає знизити вагу, поліпшити настрій, виводить токсини з організму, підтримувати водний баланс в організмі, підвищує тонус. До 30-ти років жінка завжди повинна пам'ятати про денну норму води, але чим ми стаємо старше, тим краще підвищувати споживання води.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

3. Кинути палити
Куріння призводить до ряду захворювань і навіть смертельних. Щоб бути здоровою і молодою, до 30-ти років пора забути про шкідливу звичку, яка негативно впливає на весь організм і сприяє старінню шкіри. Жінки, які кинули курити до 40 років живуть на 10 років довше, ніж курці.

4. Більше часу стоячи
Дослідження вчених змогли довести, що чим більше часу ви проводите сидячи це призводить до ризику захворювання ожирінням, гіпертонією, діабетом, серцевими захворюваннями. До 30-ти років необхідно додати більше активних рухів, які будуть підтримувати організм в тонусі. Якщо на активне життя немає часу, ви можете виконувати мінімальні рухи на роботі чи вдома, займаючись домашніми побутовими справами. Наприклад, на роботі розмовляйте по телефону стоячи, робіть презентації стоячи, не лінуйтеся ходити з кабінету в кабінет, коли з'явилася хоча б найменша можливість встати з робочого крісла.

5. Мінімальне вживання алкоголю
Так як до 30-ти років наш організм вже не з такою силою бореться із зайвою вагою, процесом старіння, ми повинні відмовитися від більшості шкідливих звичок, які погіршують стан нашого зовнішнього вигляду і внутрішнього також. До 30-ти років, потрібно максимально себе захистити від шкідливих факторів, а тим більше від вживання алкоголю.

6. Регулярне комплексне медичне обстеження
Маючи гарне самопочуття не дає привід відмовитися від медичного обстеження. Огляд потрібно проходити кожні пів року, щоб в разі появи будь-яких проблем від них можна було відразу позбутися. Для жінки, особливо у віці 30-ти років обстеження лікарів має бути в регулярному порядку. Візит до гінеколога - два рази на рік, стоматолог - двічі на рік, терапевт - раз на рік.

7. Полюбіть себе і своє тіло
Часто жінка незадоволена своїм тілом, особливо в віковому періоді. Ви повинні постійно любити своє тіло і себе, навіть якщо щось не влаштовує. Впевненість і підвищена самооцінка допоможе справлятися з багатьма життєвими ситуаціями і проблемами.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що брокколі та цвітна капуста - ці овочі мають безліч корисних властивостей для нашого організму. Капуста багата на вітамін С, клітковину, яка зберігає нашу молодість. Квашена капуста сприяє зміцненню імунітету. Особливо в зимовий час можна замінити безліч корисних продуктів капустою.