Досить авторитетне американське видання The Time здивувало громадськість новою обкладинкою. Стало відомо, що редакція журналу помістила на обличчя нового випуску президентів Росії і США Володимира Путіна та Дональда Трампа.

Про новий дизайн обкладинки стало відомо завдяки повідомленням у Twitter редактора The Time Дена Стюарта.

Так, новий номер журналу The Time обіцяє стати сенсацією і незручним подарунком для президентів США і РФ. На обкладинці журналу зобразили матрьошку, в якій найбільшою лялечкою є Трамп, а маленькою - Путін. Між ними - кремлівський олігарх Віктор Вексельберг та американський політтехнолог Пол Манафорт.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Всі люди царя. Як олігархи Путіна потрапили всередину команди Трампа", - говорить заголовок резонансної статті.

Вона, швидше за все, стосується резонансної справи про ймовірну змову Трампа з Кремлем на президентських виборах в США в 2016 році. Вийде номер з гучною обкладинкою вже 1 жовтня нинішнього року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мережу сколихнула новина про те, що 20 вересня, ціни на нафту пішли вниз після того, як президент США Дональд Трамп в черговий раз закликав Організацію країн-експортерів нафти (ОПЕК) забезпечити їх зниження.

Як додав співрозмовник, вартість листопадових ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 18:25 за Києвом опустилася на $0,6 (0,76%) — до $78,80 за барель. При цьому ф'ючерси на нафту WTI на жовтень на Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) подешевшали до цього часу на $0,17 (0,24%) — до $70,95 за барель.

Варто нагадати, що президент США Дональд Трамп у четвер, 20 вересня, підписав указ, що дає додаткові можливості для імплементації чинних для Росії санкцій.

"Підписаний мною сьогодні указ дозволить забезпечити подальшу імплементацію санкцій, надавши в рамках закону IEEPA додаткові повноваження міністру фінансів. Також указ дає можливість уряду США приймати потрібні заходи, щоб переконатися в повній імплементації цих обмежувальних заходів", - передають в Білому домі.

Нагадаємо, Трамп скористався головною відмазкою українських політиків.

Як повідомляв Знай.uа путінський глашатай і не помітив, як зізнався у злочинах на Донбасі.

Знай.uа писав, Путін заразив Трампа своєю невиліковною хворобою.