З'явилася інформація про майбутню зустріч президента Сербії Олександра Вучича та глави донецьких і кримських терористів Володимира Путіна. Глави Росії та Сербії обговорять ситуацію в Косово, й Вучич планує попросити підтримки.

Про це стало відомо завдяки заяві сербського президента під час нещодавньої прес-конференції.

Зі слів Вучича стало відомо, що мова йде не про військову підтримку за прикладом Сирії.

"Я б не хотів, щоб на нашій землі відбувалися великі військові зіткнення, і тому зроблю все можливе, щоб зберегти мир", — сказав він.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зустріч глав держав, за даними сербських ЗМІ, відбудеться 2 жовтня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні знову неспокійно. Росія побачила нові лазівки розширити свій вплив за рахунок інших регіонів України. В світлі скандалу з масовим отриманням угорських паспортів, з'явилася думка що Росія активно бере участь у цій змові.

Путіну вигідно отримати Закарпаття. А жителі з угорськими паспортами йому в цьому допоможуть. Адже ні для кого не секрет, що Угорщина активно співпрацює з Росією та надає всіляку підтримку у всіх починаннях імперії.

Українські спецслужби ще 15-20 років тому інформували вище військово-політичне керівництво України про те, що відбувається в західних областях країни і які загрози для її національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності несуть в собі кроки сусідніх європейських країн (Польщі, Угорщини і Румунії). Про це повідомив ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан.

Варто нагадати, що підрозділи Міністерства внутрішніх справ України збільшують свою присутність в акваторії Азовського моря через дії Російської Федерації.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час відкриття частини водолазних пошуково-рятувальних робіт акваторії Азовського моря ДСНС в Донецькій області.

Нагадаємо, у Росії нахабно розділили Україну на три частини.

Як повідомляв Знай.uа путінські хакери народили небезпечний вірус.

Знай.uа писав, Естонія обрала "російський світ".