Народний депутат і головний радикал України Олег Ляшко не на жарт розлютив українців дивною агітацією під час відвідин військового госпіталю.

Про це стало відомо завдяки заяві активіста Романа Синіцина, пише портал "Політека".

"Вчора один ган*он з купою свити та камерами приходив у Військовий госпіталь. Подарунки роздавав пацанам. Дно су*а дно", — він написав і опублікував фото цих "подарунків".

Зазначимо, як видно на одному з фото, в госпіталі роздавали абсолютно не потрібні там ручки, блокноти, кепки, футболки, сумки та чашки з символікою Радикальної партії Олега Ляшка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Вже ригати хочеться від цих у**анів!!!!", "Повинні бути обмеження політ реклами. Якщо культури і моралі не вистачає, то примус і закон повинні діяти. Розумію, що пишу мрії про утопії", "Біля дна немає дна", "За**али вони своїми подарунками", "Коли ж це бл*дство заборонять на законодавчому рівні", "Урод дірявий", "Я придумав нове слова – лыдар", "Капєц", "Це пі*дець", — обурюються в мережі.

Також користувачі пишуть, що від таких "подарунків" потрібно різко відмовлятися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко відзначив свято Покрова разом з пораненими на фронті бійцями. Політик приїхав до Київського військового госпіталю, де привітав ветеранів з Днем захисника України і дякував їм за подвиг. Він зазначив, що для нього велика честь бути разом з військовими в цей день.

Ляшко прийшов, зокрема, у відділення травматології. За словами очевидців, бійці щиро раділи такому гостю. "Прикро, що вони зустрічають цей день тут, а не у родинному колі. Але для мене велика честь святкувати Покрову разом з ними ", - написав парламентарій у себе на Facebook.

Варто нагадати, що не допустити зняття санкцій з Росії і повернення агресора до кола цивілізованих націй - з такою метою приїхав лідер Радикальної партії Олег Ляшко на сесію ПАРЄ до Страсбургу.

Політик нагадав, що офіційну Москву виключили з Асамблеї 4 роки тому за анексію Криму та розв'язування війни на Донбасі. Однак лобісти Росії наполягають на її поверненні, адже фінансові внески офіційної Москви потрібні організації.

Нагадаємо, українська мова вилікував хвору ногу Мосійчука, і він забув про свою паличку.

Як повідомляв Знай.uа Ляшко переломив ситуацію щодо мовного закону.

Знай.uа писав, за Мосийчуком прийшли.