У вівторок, 16 жовтня, стало відомо, що дочка екс-глави Харківської обладміністрації, скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, буде народжувати за кордоном.

Про це Добкіна повідомила в Stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, в соцмережі дівчина розповіла, що планує народжувати у Відні, так як там проживає її лікар, у якого вона спостерігається вже кілька років. При цьому Добкіна уточнила, що її чоловік не буде присутній під час пологів. Однак його заведуть вже після народження дитини.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Присутність на пологах я вважаю зайвою. Все повинно залишитися між мамою і дитиною", - відповіла на запитання пілписників Алла.

Також дівчина додала, що вже обрала ім'я для малюка, а після пологів збирається повернутися до рідного Києва, де, скоріш за все, і буде ростити дитину.

Раніше повідомлялося, що донька Михайла Добкіна Алла, в черговий раз вразила мережу різкою і негативною заявою.

"Очікування — не просте заняття виявилося. Друзі, перестаньте прогнозувати коли і як це буде. Інакше я скоро вб'ю когось. Можу сказати одне, що дуже скоро", - написала Алла в своєму профілі Instagram.

Користувачі мережі були в подиві від таких слів. В коментарях вони відзначили, що Алла сама провокує нездоровий інтерес до своєї вагітності і зовсім не дивно, що багато хто намагається вгадати дату пологів. Багато підписників Добкіної спеціально почали засипати коментарі новими припущеннями щодо заповітної дати.

Нагадаємо, що Михайло Добкін позловтішався з вибухів, які звучать на військових складах Міноборони близько міста в Ічні Чернігівської області.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилося відео, на якому Сергій Притула зробив пародію на скандально відомого нардепа Михайла Добкіна.

Також портал Знай.uа писав, що Добкін став яскравим прикладом "мертвих душ", з яких складається майже половина депутатського корпусу у Верховній Раді. Він жодного разу навіть не зареєструвався у сесійній залі.