Відомий український політичний технолог Олексій Голобуцький опублікував у своєму Telegram-каналі реакцію екс-нардепа від Партії регіонів Олени Бондаренко на останні події в Україні, зокрема вручення престижної премії імені Сахарова українському режисеру Олегу Сенцову, якого незаконно утримують в Російській Федерації. Дивну реакцію екс-регіоналка опублікувала на своїй сторінці в соцмережах.

"Сахаров у труні перевернувся. Він-то за права людини ніби боровся. А тепер премію його імені роздають тим, хто за право думати інакше ніби збирався мстити вибухівкою. Чи то Сахаров- терорист, чи то Сенцов - мученик. Міркуйте, люди добрі", – написала Бондаренко на сторінці в Facebook.

Голобуцький в свою чергу висміяв пост Бондаренко, зауваживши, що своєю заявою вона перевершила всіх кремлівських посібників.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Олена переплюнула по частині захмарного цинізму весь кремлівський пул. Навіть фотографією Сахарова в труні не погребувала. Це вже явні ознаки не просто морального розкладу, а натуральної деструкції особистості. Від набору таких недоносків дійсно не варто чекати моральності або совісті. А ось в напрямку остаточного спочинку подумати варто", – Голобуцький прокоментував.

Раніше ми повідомляли, що телеканал "Інтер", який оточують постійні скандали, був нагороджений престижною російською телевізійною премією.

Як повідомляє прес-служба телеканалу "Інтер", документальний фільм "Києво-Печерська лавра. Фотографія тисячоліття" був удостоей премії "ТЕФІ-співдружність".

Екс-нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко висловила дуже неоднозначні заяви, назвавши столицю Російської Федерації, Москву, українською.

Зокрема, скандальна екс-нардеп заявила, що нинішню столицю Росії, Москву заснував великий київський князь.

Нагадаємо, шоу пропагандиста Соловйова поставило хрест на мріях Путіна.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" скандальний український телеканал отримав премію в Росії.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що після втечі з Донбасу путінська шавка Прилепін загадково зник.