Остання модель айфона зараз в Україні коштує близько 40 тис. гривень. Пересічний українець навіть і не мріє роздобути заповітне «яблуко». Коли порожній холодильник, то якось не думаєш про телефони.

Але цього не скажеш про українських чиновників. Ні для кого не секрет, що майже всі вони вже давно ходять з айфонами і регулярно оновлюють їх, коли виходить нова модель. Коли вони їх купують на свої «кровні» - питань немає, але коли чиновник хоче показати який він крутий і що у нього є айфон за допомогою грошей платників податків - це вже перебір.

Імідж – це саме найважливіше

Знай.ua продовжує стежити за державними закупівлями в системі prozzoro. І ось ми знайшли цікаве придбання, яке зробила ПАТ «Нафтогаз».

Підприємство вирішило закупити три телефону Apple iPhone X Space Gray на загальну суму 111 600 тис. гривень.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після торгів сума склала 95 тис. гривень за три апарати.

Цікаво, що замовників запитали потенційні продавці, чи можливо запропонувати їм інші моделі, які не поступаються технічним характеристикам айфонів. Але в «Нафтогазі» були невблаганні - аналоги не розглядаються. Як то кажуть – імідж – це саме найважливіше і то, що можна було б заощадити гроші, нікого не хвилює.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що «Газпром» більше не отримає ані копійки.

І також про те, що Польща підписала історичний газовий контракт з США.

Раніше Знай.ua писав, що Apple визнала провал iPhone XR.