Російський президент Володимир Путін в п'ятницю, 23 листопада прибув в Україну. Про це заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков.

Планується, що проведе зустрічі в новому форматі, які передбачають неформальне спілкування - засідання президії Держради по реалізації травневого указу.

"Путін в Криму, вже прилетів", - сказав Пєсков.

Він додав, що Путін після засідання президії Держради затримається в Криму, щоб провести низку робочих зустрічей.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Президент, напевно, затримається тут, проведе цілу серію зустрічей і з членами уряду, і з віце-прем'єрами, і з керівництвом адміністрації Кремля", - заявив Пєсков.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Як відомо, цього разу зустріч відбудеться в кримському курортному комплексі "Мрія", який знаходиться під санкціями США, введеними 8 листопада в адресу дев'яти юридичних і трьох фізичних осіб через анексії Криму і вторгнення на Донбасі.

Новий формат наради має на увазі неформальне спілкування за сім'ю круглими столами, за якими будуть сидіти учасники робочої групи "Системні питання", а також шести підгруп, що відповідають за реалізацію пріоритетних напрямків і проектів. В останній раз про приїзд Путіна в Крим повідомлялося 4 серпня, тоді він відвідав фестиваль "Опера в Севастополі".

Сурков і Путін
Сурков і Путін

Тоді Міністерство закордонних справ України направило ноту протесту російському зовнішньополітичному відомству у зв'язку з візитом в Севастополь президента Росії.

Дивіться: Путін приїхав до окупованого Криму з новими заявами щодо України

Нагадаємо, скандального російського репера кинули за ґрати.Як повідомляв "Знай.ua", над Кремлем посеред ночі зафіксували військові гелікоптери неподалік від будівлі Міноборони РФ. Також "Знай.ua", під час богослужіння у Неаполі сталося неймовірне.