Чиновники уточнюють, що обмін інформацією йде виключно з пенсійними органами Росії, а не з так званою псевдоадминистрацією окупованого півострову.

Звинувачення в тому, що персональні дані кримчан, які виїхали з України були передані, в Пенсійному фонді спростовують. У той же час у запитах, які відправляються в Росію, містять інформацію, за якою людина може бути ідентифікована за попереднім місцем проживання.

Крим в окупації
Крим в окупації

Нагадаємо, Путін влаштував цирк у Криму, соцмережі валяються в істериці

З'явилися перші фотографії з окупованого Криму, куди приїхало керівництво РФ на чолі з президентом Володимиром Путіним. Там вони обговорюють "майбутнє Росії" і проводять розширене засідання президії держради з питань основних напрямів діяльності органів виконавчої влади.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Про це повідомляє журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов у своєму Twitter.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Путін приїхав в Україну: Порошенко вже відреагував

У п'ятницю, 23 листопада, російський президент Володимир Путін незаконно відвідав окупований РФ Крим разом з представниками керівництва Росії.

Цю інформацію повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передає УНІАН.

Щодо незаконного відвідування півострова висловився український президент Петро Порошенко. Він назвав візит лідера Росії брутальним порушенням міжнародного права і звернувся в Міністерство закордонних справ України.

Також Знай.ua" писав про те, що Нас продали: українцям зізналися, скільки Путін віддав за Крим

Росія не залишає надій будь-яким способом узаконити нахабну окупацію українського півострова Крим. Про це в одному з недавніх інтерв'ю заявив заступник міністра з тимчасово окупованих територіях Юрій Гримчак.

Крим
Крим

За словами Гримчака, російська столиця опустилася навіть до мерзенної хабара. Кремль намагався підкупити українського президента Петра Порошенка досить великою сумою. Про це пише портал "Политека".