В ході засідання "Великої двадцятки" в столиці Аргентини Володимир Путін разом з Еммануелем Макроном обговорили військовий конфлікт на території України і Сирії, говориться в прес-службі Кремля.

"Нам є що обговорити, де спільно попрацювати, і я радий цій можливості – обговорити це з вами на полях саміту "Двадцятки". Зокрема, це стосується ситуації в Сирії. Ми бачили, що після дуже корисною зустрічі в Стамбулі ситуація змінилася. І природно, це стосується ситуації в Україні, особливо з огляду на події останніх кількох днів, і природно, ми хотіли б обговорити тему виконання Мінських угод", – заявляє президент Франції.

Саміт "Великої двадцятки" розпочався 30 листопада та триватиме 2 дні.

Нагадаємо, Кожен українець підтримає: Трамп пояснив, чому принизив Путіна на G20

Президент США Дональд Трамп вперше пояснив, чому скасував двосторонню зустріч з Володимиром Путіним на саміті G20 .

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про це повідомляє The Hill.

зокрема, Трамп зазначив, що єдиною причиною скасування зустрічі стала агресія російських військових по відношенню до кораблів українських ВМС і затримання моряків в Керченській протоці.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Як раніше повідомляв "Знай.uа" На саміті G-20 забули про Макроне: курйозне відео

Президент Франції Еммануель Макрон прибув у Буенос-Айрес, щоб взяти участь в саміті "Великої двадцятки". Однак його чекав неприємний сюрприз - Макрон з подивом для себе виявив, що його ніхто не зустрічає біля трапа літака.

Відео курйозу оприлюднив портал Infobae.

Деякий час президент і його дружина навіть не залишали літак, але в підсумку вирішили нікого не чекати. Спустившись по трапу, Макрон не побачив ніяких офіційних осіб. У літака були тільки службовців аеропорту. І президент Франції не розгубився і привітався з ними, після чого пройшов по червоній доріжці.

Також "Знай.ua" писав про те, що Меркель застукали в місці, де її побачити не чекав ніхто: в шоці була навіть вона сама

Пасажир рейсу Мадрид – Буенос-Айрес сфотографував канцлера ФРН Ангелу Меркель, яка летіла з ним в одному літаку. Знімки він опублікував в Twitter.