За підсумками саміту G20 у Аргентині, президент країни-агресора зробив скандальну заяву про Україну і наш уряд. Путін заявив, що на чолі України стоїть "партія війни".

"Керівництво України - партія війни, і поки воно при владі, вона буде продовжуватися", - видав Путін.

"Всі забули про жертв пожежі в Будинку профспілок Одесі, кажуть, що розслідування йде, але підсумків немає, " і тиша ". Росії небайдуже, як буде розвиватися ситуація в Україні, це близька нам країна ", - продовжив свою мерзотну промову ворожий президент. Путін також вибухнув абсурдною заявою, що війна в Україні насправді вигідна її владі.

"В Україні продовжується політика, спрямована на пограбування свого народу - кому війна, а кому мати рідна", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, Росія напала на кораблі ВМС України в Керченській протоці.

Росіяни взяли в полон 24 українців і за допомогою незаконного та неправомірного "суду" на окупованій Кримської території оголосили про те, що моряки арештовані, так як нібито незаконно перетнули кордон Росії. Фактично, Росія затримала українських моряків у міжнародних водах Чорного моря, де вони користувалися повним імунітетом.

Агресія РФ призвела до того, що в Україні було прийнято рішення ввести військовий стан у ряді областей, яке вступило в силу в середу, 28 листопада.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа", повідомляв подробиці заборони в'їзду росіян в Україну: що відбувається, кого не пустять, яких прогнозів слід очікувати від цієї заходи.

Також ми підводили підсумки тижня воєнного стану в Україні, розповівши про збори резервістів, транш МВФ, військової аптечці і багато іншого. З цієї статті можна зробити висновки, Що буде з гривнею, кого відправлять на фронт і повний список речей першої необхідності.

Крім того, раніше повідомлялося, що Трамп дав "ляпасa" Путіну – мовляв, "це тобі за Україну". Саміт G20, який днями відбувся в Аргентині, відкрив очі світовій спільноті на кризу междуполитического взаємодії лідерів РФ і США Володимира Путіна та Дональда Трампа.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на коментар експерта з міжнародної політики Андрія Каракуца, який проаналізував причини зриву зустрічі президентів США і Росії на саміті G20.

Експерт висловлює припущення, що глава Білого дому Дональд Трамп до закінчення терміну своїх повноважень буде відмовлятися від зустрічей з російським президентом Володимиром Путіним, до яких так сильно прагнуть в Кремлі.