У російській столиці відповіли на заяви держсекретаря США Майка Помпео про прибуття до Венесуели Ту-160 ВКС РФ.

Відомо, що дану акцію американський дипломат назвав "розбазарюванням державних коштів двома корумпованими урядами". Про це пишуть російські ЗМІ.

Путін і Пєсков
Путін і Пєсков

Проте, головний глашатай Путіна Дмитро Пєсков розсипався у відмовках і заявив, що заяви Помпео є недипломатичними і недоречними.

Пєсков вважає, що "дуже недипломатично чути від державного секретаря, це досить серйозне звинувачення – коли він озвучує такі слова щодо керівництва Російської Федерації".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

І що найцікавіше, Пєсков заявив, що в Кремлі не згодні зі словами Помпео про "розбазарювання державних коштів" владою Росії та Венесуели. Він підкреслив, що "робити такі заяви країні, на половину оборонного бюджету якої можна прогодувати всю Африку, теж, напевно, не зовсім доречно".

Майк Помпео
Майк Помпео

Варто нагадати, що в Кремлі висловили жаль щодо того, що Президент України Петро Порошенко підписав Закон про непродовження Договору про дружбу, співпрацю і партнерство з Російською Федерацією. Про це сьогодні, 10 грудня, заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кремля викликає жаль той факт, що Україна не продовжила Договір про дружбу і співробітництво з Росією. Про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков. За словами прес-аташе Путіна, такий крок не в інтересах українців.

Нагадаємо, напівживий Сурков мчить прикривати Путіна перед Європою.

Як повідомляв Знай.uа ВМС дізналися про жахливий стан полонених моряків: ампутації та важкі поранення.

Знай.uа писав, Путін вмирає: що робити росіянам і що буде з Україною.