Про це стало зрозуміло з його слів на прес-конференції.

"Там майже щодня люди гинуть. Мирні. Ми надаємо допомогу, і гуманітарну, людям, які проживають на цій території. Тільки для того, щоб їх остаточно там не з'їли, не розчавили і не порвали. І будемо це робити далі. Тому що спроби вирішити питання політичного характеру з допомогою сили, а ми бачимо це протягом кількох років з боку київської влади, вони приречені на провал. Це треба зрозуміти", - говорить президент Росії.

Путін
Путін

Він сказав, що Україна все ще один з найбільших економічних партнерів РФ, і Росія завжди була за "мир і процвітання" на всій території України, в тому числі і на території Донбасу.

Нагадаємо, Путін назвав себе порядною людиною і повідомив про весілля: кому так не пощастило

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Президент РФ Володимир Путин заявил, що рано чи пізно на кому одружується.

Про це опальний лідер заявив, відповідаючи на питання журналіста про те, коли і з ким російський президент збирається одружитися, передають російські ЗМІ.

"А ви одружені? Сам одружений і мені того ж бажає. Будемо вважати, що я відповів на це питання. Хоча, як порядна людина, я напевно буду зобов'язаний колись це зробити", - спробував пожартувати російський лідер.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Путін про таємну зброю Росії: нехай потім не пищать

Росія нарощує військовий потенціал і виробляє нові види озброєння. Про це заявив Володимир Путін під час щорічної конференції.

Він стверджує, що все це заради того, щоб "утримувати баланс" у світі на тлі нарощування військової сили інших країн:

"В цілому, в стратегічному балансі це лише питання стримування і вирівнювання паритетів. Не більше того. Важко собі уявити, що буде далі. А якщо ці ракети (середньої і малої дальності – ред.) з'являться в Європі, що нам робити?" - сказав він.

Також "Знай.uа" писав про те, що Путіну не дає спокою Православна церква України: обіцяє криваві наслідки

Російський президент Володимир Путін під час щорічної конференції заявив, що створення Єдиної Української Православної Церкви нібито може "придбати кривавий характер".