В ході щорічної конференції Володимира Путіна, яка 20 грудня стартувала у Росії, господар Кремля заявив про " небезпеку застосування балістичних ракет в неядерному виконанні".

[quote author=""]"Зі світового океану стрельнула підводний човен балістичною ракетою, х**н її знає, в ядерному вона

Щорічна конференція Путіна
Щорічна конференція Путіна

Крім того, Путін відповів на питання про те, чи можливий "прорив в російській економіці при нинішніх низьких темпах зростання" - журналіст послався на думку нинішнього глави Рахункової палати Олексій Кудріна про те, що зараз економіка країни фактично тупцює на місці.

Щорічна конференція Путіна
Щорічна конференція Путіна

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Щорічна конференція Путіна
Щорічна конференція Путіна

Путін згадав про те, що в період, коли Кудрін був віце-прем'єром уряду, ВВП теж ріс дуже низькими темпами.

"Нема чого на дзеркало нарікати, коли пика крива", - сказав Путін, втім, обмовившись, що Кудрін – "його товариш і хороший фахівець", хоча неясно, як одне пов'язно з іншим – різкі заяви і "дружба".

Дивіться: щорічна конференція Путіна, пряма трансляція

Дивіться: Путін відповів на питання про Донбас

Нагадаємо, Путін проводить щорічну конференцію в Росії.Як повідомляв "Знай.ua", на конференцію Путіна не пустили журналістів, котрі розслідують отруєння Скрипаля. Також "Знай.ua" писав, Путін відповів на питання про окупацію Донбасу та Керченську кризу.