Під час щорічної прес-конференції президента РФ Володимира Путіна він запропонував дати слово кореспонденту з України, але замість цього слово взяв кореспондент "Известий".

"Але у мене ж питання теж про Україну", - пояснив він.

Таким чином, наших журналістів намагалися позбавити шансу висловити свою позицію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згодом Путін прокоментував акт агресії в Азовському морі, після якого, як відомо, Росія незаконно відібрала наші судна і засудила моряків (українці досі називають себе полоненими і відмовляються давати свідчення):

"Україна посилала військовослужбовців в Керченську протоку з розрахунком, що хтось із них загине. Але ніхто не загинув, попри невдоволення українського керівництва", - стверджував він.

Український журналіст Роман Цимбалюк поставив питання російському президенту стосовно окупованого Донбасу і тих, кого намагаються перетворити на "рабів РФ", прикриваючись добрими намірами в регіоні.

Дивіться: щорічна конференція Путіна, пряма трансляція

Дивіться: Путіна запитали про окупацію Донбасу

Нагадаємо, Путін проводить щорічну конференцію в Росії. Як повідомляв "Знай.ua", на конференцію Путіна не пустили журналістів, котрі розслідують отруєння Скрипаля. Також "Знай.ua" писав, секретар РНБО Олександр Турчинов впевнений, що для українських ракет зовсім не проблема знищити Керченський міст, включно з усіма військовими кораблями РФ, котрі Кремль використовує для економічної блокади