Вчора ввечері Петро Порошенко, президент України, разом зі своєю дружиною Мариною були помічені в елітному ресторані столиці під назвою Catch Seafood Restaurant. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала журналістка Ярослава Коба, додавши фото високих гостей.

"Хоч би посоромилися, під час воєнного стану... Тільки що Порошенко приїхав з Мариною в елітний ресторан Catch Seafood Restaurant, реально багато охорони, думаю через 2 години, підуть за традицією в супермаркет або "пузату хату" і будуть чіплятися до людей, щоб зробити фотку, народний президент", - підписала опубліковані фото журналістка.

Одночасно з цим, видання Cтрана пише, що з власних джерел йому вдалося дізнатися, в честь чого було організовано дане торжество. Як виявилося, глава держави побував в елітному ресторані на святкуванні дня народження Юрія Луценка, генерального прокурора України. Слід зазначити, що святкова дата була досить давно, а саме – 14 грудня, однак святкувати її вирішили тільки зараз. Даний ресторан вважається одним з найбільш дорогих в українській столиці. Наприклад, тартар з тунця і лосося там коштує 1250 гривень.

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко підписав важливий закон, який зобов'язує Українську православну церкву Московського патріархату (МП) перейменуватися і вказувати в своїй назві належність до Російської православної церкви (РПЦ).

"Вибір легше робити, коли всі речі називаються своїми іменами, коли є достатньо відомостей для того, щоб його добровільно прийняти. Реалізація закону дасть громадянам всю повноту інформації", - зазначив Порошенко.

За словами президента України, зміни в законі дотримуються принципу свободи віросповідання і рівності всіх конфесій, ніякого обмеження конституційних прав громадян не буде.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Порошенко розповів про шанси продовжити військове положення.

Як повідомляв "Знай.uа", перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова відповіла на питання про можливий продаж АТ КБ "ПриватБанк".

"Знай.uа" писав, Ярош открыл полювання на московських попів.