Президент України Петро Порошенко відповів на питання, яке хвилює більшість українців - чи буде продовжено в нашій країні воєнний стан по закінченню його терміну. Глава держави запевнив, що "особливий режим", що діє в 10 областях країни, не буде продовжений і буде знятий вчасно, якщо російські війська не вторгнуться в Україну. Таку заяву Порошенко зробив на підсумковій прес-конференції в Києві.

"Я чітко зазначив у його введенні, що він вводиться на 30 днів. Хочу окремо підкреслити, що це було моє рішення, яке передувало навіть початку розгляду цієї ситуації в парламенті. Моя принципова позиція - жодне військове становище не буде перешкоджати проведенню виборів. І якщо не відбудеться початок широкомасштабної агресії - вторгнення військ збройних сил РФ на територію України поза лінії зіткнення, адміністративної межі окремо, військове положення продовжено не буде і почнеться підготовка до виборів Президента 31 березня 2019", - сказав він.

Раніше портал Знай.uа публікував підсумки прес-конференції президента України Петра Порошенка. найважливіші витяги з свіжої промови президента і відповіді на популярні питання, що хвилюють українців. Не пропустіть, це важливо.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що у Київ прибув представник Вселенського патріарха митрополит Гальський Еммануїл, який підготує Об'єднавчий собор.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", глава УПЦ Київського патріархату раптово заявив, що його архієреї з різних причин можуть відмовитися від прийняття вимог Вселенського Патріархату.

Раніше ми писали про військовий стан в дії: кілометри кордону повністю закрили, ніхто не проскочить.

Вздовж кордону України в межах Закарпатської і Чернівецької областей пограничники встановили загороджувальний паркан.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

Зараз вже відомо, що прикордонники розгорнули на території Мукачівського загону близько 7 кілометрів дроту. Силовики пояснили, що розгорнули дріт для протидії контрабандистам, які "працюють" на цій території.

"Прикордонники Мукачівського загону було встановлено 7000 метрів спірального загороджувального паркану. Крім цього прикордонники облаштовують інші загородження, серед яких "Спотикач", малопомітні перешкоди, проводять розчищення прикордонної смуги", - зазначили в ДПСУ.

Нагадаємо, молдаванин загримить на нари за перетин кордону в недозволеному місці.

Як повідомляв "Знай.uа" у Харкові російські пропагандисти знімали відео про жахи життя в Україні.

Також Знай.uа" писав, що українець на кордоні сховав усе цінне в несподіваному місці.

Контрабанда в Україні: як влаштований кримінальний бізнес.