Президент України Петро Порошенко відреагував на прийняття Генеральною Асамблеєю ООН резолюції про порушення прав людини в тимчасово окупованому РФ Криму. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку президента в Twitter.

За словами Порошенка, прийняття резолюції про порушення прав людини в окупованому Криму та резолюції про виведення військ Російської Федерації з Криму є чітким сигналом для України.

"За останні два місяці в Генеральній асамблеї ООН прийнято дві найважливіші резолюції по Криму, які надають Росії чіткий сигнал: міжнародне співтовариство не буде миритися з порушеннями прав людини і мілітаризацією окупованого півострова", - заявив президент.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що світ повинен ввести "Азовський пакет санкцій в якості відповіді Росії за агресію проти України. Таку думку висловив президент України Петро Порошенко.

Інтерв'ю опублікувало виданням The New York Times у статті "Путін повинен бути покараний".

"Крадіжка Кримського півострова Росією викликала осуд і економічні санкції всього світу. Але, оскільки з'являлися інші новини, про Москві забули, і вона почала розробляти новий наступ: міст довжиною 12 миль між материковою частиною Росії і Кримом. Український народ не буде дивитися, як Росія продовжує свою непомітну анексію нашої країни", - стверджує Порошенко.

Президент України зазначає, що 4 роки тому, тобто відразу після Революції Гідності, країні не вдалося самостійно витримати російську агресію, однак "сьогодні ми сповнені рішучості і готові виступити проти Росії".

Ця обставина, за словами президента України, і стало причиною введення воєнного стану в областях, які розташовані в безпосередній близькості від української столиці.

Нагадаємо, глава ВМС України запропонував Путіну себе в обмін на полонених моряків. Ігор Воронченко зробив самовіддане заяву.

Як повідомляв Знай.uа, московські попи записали Порошенко в свої ряди. Намісник Почаївської лаври оскандалився фейковим заявою.

Знай.uа писав, що Полторак пояснив, чому українці не відкрили вогонь у відповідь.