Права рука Володимира Путіна Дмитро Медведєв поспішив поставити підпис під дуже важливим документом. Так, російський прем'єр підписав документ про заборону імпорту деяких товарів з України.

Про це Дмитро Медведєв повідомив у соцмережі Twitter.

"Росія вводить заборону на імпорт деяких українських товарів. Це – выдповыдь на санкційні обмеження з боку України. Підписав відповідну постанову", – написав Дмитро Медведєв.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також варто нагадати той факт, що 25 грудня Росія розширила санкційні списки щодо українців. Список фізичних осіб тепер налічує 567 осіб, а юридичних осіб 75. А вже 26 грудня Україна ввела додаткові персональні економічні санкції щодо російських компаній, політиків і депутатів, працівників силових структур за сприяння агресивних дій проти України.

Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв

Варто нагадати, що рішення Ради Євросоюзу про продовження економічних санкцій проти Росії на півроку опубліковано в Офіційному журналі ЄС у п'ятницю, 28 грудня. Зараз вже відомо, що оновлене рішення діятиме до 31 липня 2019 року.

"Це рішення діє до 31 липня 2019 року ... Вступає в силу на наступний день після його опублікування в Офіційному журналі Європейського Союзу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 грудня Кабінет міністрів України прийняв постанову, яка ініціювало Мінекономрозвитку "Про внесення змін до переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, які походять з Російської Федерації". Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Тепер заборона на імпорт з Росії розширилася.

Нагадаємо, Китай дозволив імпорт української птиці: грипу більше не бояться.

Як повідомляв Знай.uа Путін передав Ахметову "санкційний" привіт: будеш наступним.

Знай.uа писав, Путін на весь світ показав запуск кривавої ракети: людство під загрозою.