5-6 січня спікер Верховної Ради Андрій Парубій разом з делегацією на чолі з президентом Петром Порошенком здійснить робочий візит до Туреччини.

Ця інформація була оприлюднена на сайті парламенту.

Як відомо, 5 січня була запланована офіційна зустріч з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, відвідування Вселенського Патріархату та зустріч зі Вселенським Патріархом Варфоломієм.

"Учасники делегації візьмуть участь у церемонії підписання Томосу і в молитві в Патріаршому храмі Св.Георгія. По завершенню процедури підписання Томосу прозвучать заяви: Вселенського Патріарха Варфоломія, Митрополита Київського і всієї України Єпіфанія, президента України Порошенка". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На наступний день, 6 січня, Порошенко, Парубій і члени делегації будуть приймати участь в Церемонії вручення Томосу, Божественної Літургії.

"Члени делегації також відвідають могилу українського політичного діяча Ст. Ст. Мурського на Католицькому кладовищі". йдеться в повідомленні

Нагадаємо, глава України Петро Порошенко звернувся до своїх майбутніх опонентів на президентських виборах-2019. Відповідну заяву було розміщено на сторінці президента в Facebook.

Порошенко звернувся з проханням до інших політичних сил і кандидатів у президенти власним прикладом продемонструвати високу якість виборчого процесу".

"Висока якість виборчого процесу - візитна картка нової України. У 2014 році ми разом встановили гідний стандарт вільного і чесного волевиявлення. Закликаю всі політичні сили та кандидатів на вищий державний пост засвідчити це своїм прикладом", - написав він.

Як повідомляв раніше Знай.uа, знаменитий український артист Володимир Зеленский звернувся до українців із відеозверненням, в якому вибачився за тимчасове падіння сайту після хакерської атаки.

Також Знай.uа писав про те, що шоумен і продюсер Володимир Зеленський після заяви про рішення балотуватися у президенти України оголосив про те, що набирає людей у свою команду.