Президент Російської Федерації Володимир Путін і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе повинні "покласти край" старим питання про укладення мирного договору між державами.

Дану заяву зробив сам глава японського уряду Сіндзо Абе.

"Тепер на них (переговори з Москвою - ред.) чекає вирішальний момент, і президент Путін, і я особисто покладемо цьому (проблеми укладення мирного договору – ред.) кінець", - заявив японський прем'єр під час візиту до префектури Ямагуті.

Варто також нагадати той факт, що Японія і Росія не можуть укласти мирний договір ось вже 70 років. Укладенню миру перешкоджає територіальний спір двох країн щодо Курильських островів, які СРСР окупував в ході Другої світової війни.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що як повідомляє статистика Мінфіну, держборг США з приходом Трампа підріс на 2 трлн доларів.

"Державний борг США на кінець 2018 року склав 21,974 трильйона доларів, що на 2 трильйони доларів більше, ніж до того, як президент Трамп вступив на посаду", — затверджує Мінфін.

Вони зазначають, що державний борг США зростав швидкими темпами через фінансову кризу, яка накрила світ у 2008 році. Тоді Конгрес і тодішній президент Барак Обама затвердили фінансування стимулів, щоб зберегти економіку США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Демократичної партії в Сенаті США Чак Шумер виступив із заявою, що американський президент погрожував йому продовжити "шатдаун" на місяці або роки.

"Лідер демократів в Сенаті Чак Шумер розповів, що він попросив президента Трампа "відкрити уряд і дати нам продовжити переговори, на що, за словами Шумеру, Трамп пригрозив продовжити частковий шатдаун "на місяці або навіть роки", якщо необхідно", - говорять в агентстві.

Нагадаємо, Росія порушує умови ракетного договору, НАТО дає останній шанс: у нас є багато шляхів реагування.

Як повідомляв Знай.uа Трамп познущався над мексиканцями за допомогою “Ігри Престолів”: Стіна близько.

Знай.uа писав, Путін ще ніколи так не ризикував: спливла страшна правда про "піар на крові".