Користувачів соцмереж розсмішило фото президента України Петра Порошенка на церемонії підписання вселенським патріархом Варфоломієм томосу про автокефалію Православної церкви України.

Фото президента України Петра Порошенка на церемонії підписання вселенським патріархом Варфоломієм томосу про автокефалію Православної церкви України стало приводом для жартів.

Автор фотографії - кореспондент "BBC Україна" Віталій Червоненко.

Твоє обличчя, коли підписують томос 😀 Фото кореспондента BBC News Україна Віталія Червоненка, на яке вже навіть роблять фотожаби.

Geplaatst door BBC News Ukrainian op Zaterdag 5 januari 2019

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Користувач Twitter "Дитячий письменник" знайшов схожість між цим знімком і фотографією усміхненої дівчинки, яка зображена на тлі палаючого будинку.

Geplaatst door Остап Біндер op Zaterdag 5 januari 2019

Но фото отличное

Geplaatst door Yevgeniy Mudzhyri op Zaterdag 5 januari 2019

Популярний telegram-канал Новинач теж поділився фотожабами з президентом.

Раніше ми писали, що президент України вручив орден Вселенському патріарху Варфоломію "За заслуги" І ступеня".

Про це йдеться в офіційному Twitter президента.

"Мав честь вручити орден "За заслуги" I ступеня Вселенському патріарху за видатний особистий внесок Його Святості в розвиток автокефальної помісної Православної церкви України, піднесення авторитету православ'я в світі, багаторічну діяльність, утвердження ідеалів духовності", - пише президент України.

Як каже прес-служба Порошенка, Вселенський патріарх також нагородив президента України та вручив пам'ятну медаль - хрест, Панагія Паммакаристос.

"Мав честь вручити орден "За заслуги" I ступеня Вселенському патріарху за видатний особистий внесок Його Святості в розвиток автокефальної помісної Православної церкви України".

Нагадаємо, текст томоса вперше опублікований українською мовою: ознайомитися може кожен.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Московські попи почали жорстоко мстити кожному, хто перейшов в УПЦ.

Також "Знай.uа" писав про те, що Порошенко зустрівся з Ердоганом.