Ізраїльський політичний експерт заявив, що чолі зовнішньополітичного відомства Росії Сергію Лаврову, за його власними словами, вдалося забити останній цвях в кришку труни санкцій США проти Росії.

Про це заявив ізраїльський військовий експерт Яків Кедми видання Defense News.

Експерт переконаний, що американські санкції позитивно позначилися на РФ. Принаймні, на верхівці, які дали зрозуміти, який світ для себе створила Росія, де змушена розраховувати лише на себе. При цьому Кедми вважає, що без оглядки на росіян, Сергій Лавров погрожує поставити останню крапку в питанні санкцій.

Експерт стверджує, що міністр закордонних справ зумів "вбити останній цвях в кришку труни" санкцій, коли розповів, що вони "не хвилюють Росію і назвав їх "проблемою США". Насправді це просто є переляканою бравадою РФ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При цьому раніше Європейський союз продовжив антиросійські санкції ще на 6 місяців. І Росія вже пожинає плоди цих заборон, які не тільки призвели до падіння рубля, але і вдарили по гаманцях олігархів і найближчого оточення президента РФ.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві закордонних справ Росії в черговий раз незрозумілим чином помітили агресивні плани України.

зокрема, у відомстві Лаврова закликали українську владу припинити "планомірні агресивні дії". Представник відомства одразу ж додав, що агресія на їх думку, полягає в проходженні українськими кораблями Керченської протоки, коли російські силовики захопили в полон 24 українських моряків.

Також міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив про те, що з-за того, що Європа відмовилася голосувати за російський проект резолюції в підтримку збереження Договору про ракети середньої і меншої дальності (ДРСМД), Росія прийме "відповідні заходи", які можуть означати розміщення ракет біля кордонів Європи, кажуть в МЗС Росії.

Нагадаємо, Лавров загрожує "обдарувати" Європу ракетами: Це не наш вибір. "Увесь Європейський союз проголосував проти нашої пропозиції"

Як повідомляв Знай. ua, Великобританія пробачила Росії Скрипалів: у Лаврова зробили убивче заяву. Об'єднане Королівство на порозі необачного кроку.

Знай. ua писав, що Лавров затягнув стару пісню про Україну: неадеквати і русофоби, надії немає. Глава МЗС Росії оскандалився черговими агресивними нападками.