З'явилася інформація, що керівник київського офісу Костянтин Килимник дуже багато разів обговорював "мирний план по Україні" з колишнім керуючим передвиборних кампаній Януковича і Трампа американським політтехнологом Полом Манафортом.

Також відомо, що вони обмінювалися інформацією соцопитувань щодо виборчої кампанії Трамп-Клінтон в 2016 році.

Пол Манафорт
Пол Манафорт

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ, які посилаються на дані спецпрокурора США з РФ Роберта Мюллера.

Манафорт нібито бачився з Килимником в Мадриді. Агент Манафорта Джейсон Малоні заявив, що ця зустріч відбулася в лютому 2017-го, тобто вже після обрання президентом США Дональда Трампа. Раніше повідомлялося, що екс-глава передвиборного штабу Трампа Манафорт спеціально ввів слідчих в оману щодо наявності у нього таких контактів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Пол Манафорт
Пол Манафорт

Варто нагадати, що журналісти викрили посередника між управителем передвиборчою кампанією президента США Дональда Трампа Полом Манафортом і російським олігархом Олегом Дерипаскою. Ним виявився колишній офіцер ГРУ Віктор Бояркін. Саме Бояркін співпрацював з Манафортом під час президентської кампанії Дональда Трампа, повідомляє відомий американський Time в своєму розслідуванні.

Цю інформацію підтверджує сам Бояркін у своєму інтерв'ю. Екс-розвідник повідомив, що Манафорт був винен їм з Дерипаскою велику суму грошей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що Штати і Китай незабаром можуть укласти велике і всеосяжне торговельну угоду. Про це повідомляє РБК, посилаючись на Twitter глави США. Трамп зазначив, що в Китаї заявили про уповільнення зростання економіки у зв'язку з торговою війною США і КНР.

Нагадаємо, США готують "війну" проти Росії і Китаю: на кону цілий континент.

Як повідомляв Знай.uа Трамп на дереві: The Week показав "російський слід" у виборах США.

Знай.uа писав, похитав головою і закрив очі: особистий адвокат Трампа почув свій вирок.