Стратегічний розвідувальний літак Військово-повітряних сил США напередодні здійснив багатогодинний політ поблизу Криму. Про це повідомляє ресурс Liveuamap на своїй сторінці в Twitter.

"Літак RC135V Rivet Joint ВВС США PING41 6414841 в рамках розвідувальної місії в районі Чорного моря збирає інформацію про ситуацію в Криму і на російському узбережжі", – йдеться в повідомленні.

Російське інформаційне агентство "Інтерфакс" з посиланням на дані західних авіаційних ресурсів пише, що американський літак-розвідник вилетів з авіабази Суда-Бей на грецькому острові Крит, він пролетів з півдня на північ уздовж узбережжя Абхазії і Кубані, а потім протягом близько чотирьох годин курсував поблизу Криму.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

В ході виконання завдання, пише видання, літак не менше шести разів пролетів на південь від Керченської протоки. В районі Севастополя літак наближався до узбережжя півострова на відстань близько 46 км.

Подібні польоти американських літаків-розвідників є регулярними.

Раніше ми писали, що на російському телебаченні знову у відкритій агресивній формі заговорили про зміну існуючих державних кордонів України. І нова маячня прозвучала з вуст політичного експерта Михайла Синельникова-Оришака в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин".

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Найголовніший пропагандист Кремля заявив, що "Україна повинна зменшитися в розмірах, втративши свої нинішні кордони". Також так званий експерт Синельников-Оришак назвав Україну "вічним ворогом Росії, якого необхідно ставити на місце".

Варто також заззначити, що маячню Синельникова-Оришака відкрито підтримала ведуча пропагандистського ток-шоу Ольга Скабєєва. Вона також погодилася з тим, що нібито "брати дійсно задовбали" росіян.

Нагадаємо, українка розкрила правду про життя в окупованому Криму: постійно боюся, вважають зрадниками.

Як повідомляв Знай.uа експерт розкрив кровожерливі плани Путіна на 2019 рік: Brexit і вибори в США були ще квіточками.

Знай.uа писав, трагедія судна з вугіллям в Туреччині була передбачувана: контракт за ціною в кілька життів.