У 2019-му році на відновлення місцевих доріг Кабінет міністрів України запланував виділити рекордну суму - 14,7 мільярда гривень. Про це повідомив у Twitter прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

У 2018-му році на ремонт місцевих доріг виділили 11,5 мільярда гривень."Укравтодор" назвав таку суму рекордною для України. Але цьогоріч уряд перевершив сподівання "Укравтодору", і дав на 3 мільярди гривень більше.

Того року найбільше коштів отримав Київ (1,15 мільярда гривень). Для Харківської, Вінницької і Житомирської областей виділили понад 600 мільйонів гривень, а для Полтавської, Донецької, Дніпропетровської і Київської – понад 500.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що п'яний працівник СТО викрав авто й підняв копів на вуха: кадри дикої погоні в центрі Києва. На Солом'янці працівник однієї з київських СТО в стані алкогольного сп'яніння викрав авто з боксу і влаштував "догонялки" з працівниками поліції.

Як повідомляв Знай.uа, привіт з реальності: журналіст показав, як виглядають дороги в українській глибинці, перспективи мінус нуль.

Які перспективи можуть бути в українських містечках у глибинці? Нульові. Всі розмови про відродження будуть балаканиною, поки в сусідній район ми будемо добиратися довше, ніж на літаку в сусідню країну.

Після повідомлень про зникнення у Карпатах туристів, мережу розбурхало ще й повідомлення про жахливий стан доріг. Так, на дорозі, яка йде від Ворохти до Верховини, ями досягають глибини 40 см. Такі перешкоди значно ускладнюють можливість проїзду по ній легкових автомобілів