Начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін переслідує у війні з Україною тільки одну мету. Російський президент ніколи не відстане від України й буде всіма способами домагатися її повної капітуляції.

Про це журналістам розповів російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський, пише портал "Політека".

Путін
Путін

"По-перше, Путін від України ніколи не відстане. Завданням Путіна і його оточення є знищення України як суверенної держави і повного підпорядкування її так званого "руського міра", заявив політолог.

За словами Піонтковського сьогодні ситуація так швидко змінюється, що взагалі важко щось прогнозувати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

путін
путін

"Але, швидше за все, зараз у Москві обрали тактику вичікування, щоб подивитися, що буде на виборах в Україні. У Кремлі чекають, що з'явиться керівництво, яке їх більше влаштовує. Тим більше, що від низки кандидатів, не називаючи прізвищ, лунають такі голоси, що чинна влада не вміє розмовляти з росіянами, а "ми краще знаємо і краще домовимося". У Москві це уважно слухають, чекають. Але для Москви розмова може бути тільки одна — більша кількість поступок і велика капітуляція", - заявив політолог.

Варто нагадати, що міністр оборони України Степан Полторак прокоментував злочин Путіна в Керченській протоці, де 25 листопада минулого року було взято штурмом українські судна і незаконно затримані члени екіпажу. Відповідний коментар Полторак озвучив в ефірі одного з українських телеканалів.

Глава Міноборони вважає, що Росія хотіла спровокувати українські кораблі в Керченській протоці відкрити вогонь у відповідь, щоб розпочати відкриту агресію проти України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилася інформація, що президент України Петро Порошенко днями ухвалив таємне рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБОУ) про основні показники державного оборонзамовлення. Відомо, що замовлення для армії передбачено на 2019-2021 роки. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби президента.

Нагадаємо, замах на Путіна: з'явилися деталі - майже вийшло.

Як повідомляв Знай.uа Притула невдало пожартував про Зеленського, і понеслося.

Знай.uа писав, Путін готується до виборів в Україні: є свій кандидат.