Політичні експерти висловлюють думку, що розслідування журналістів "Схем" – це лише початок і в подальшому Зеленського чекають нові викриття. А все це відбудеться тому, що він спочатку вибрав неправильний шлях. Однак сам кандидат у президенти відкритий для діалогу і показує це своїми діями.

Зеленський виправдовував свої дії, відразу дав зворотний зв'язок і пояснив всі запитання. Причому зробив він це спочатку за допомогою публікації в Instagram, а після ще й дав інтерв'ю, де пояснив всі питання.

Для того, щоб довести свою невинність, кандидат у президенти вирішив дати інтерв'ю "Українській правді". Однак іншу думку висловив український блогер Денис П'ятигорець.

Він зазначає, що поки що "Українська правда" опублікувала тільки тизер. Там маленька частинка, яка ловить Володимира Зеленського на брехні двічі. Перший раз – він визнає, що не хотів закривати фірми в Російській Федерації, там контракти до 2021 року і він не хоче дарувати ці гроші росіянам.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Другий брехнею блогер назвав те, що Володимир Зеленський заявив, що всі гроші з РФ через Кіпр, що вже саме по собі смішно, приходять в Україну і саме тут, в Україні вони створюють всі свої продукти. Саме тут, в Україні.

"Реально, це рекорд! Примудритися так зашквариться ще до реєстрації в ЦВК – це талант", – емоційно резюмував блогер.

Астанавітєсь!!! Тільки сьогодні написав пост про те, що спроби Зеленського відмазатись від фактів, які виявили Схеми...

Geplaatst door Denis Pyatigorets op Zaterdag 19 januari 2019

Раніше повідомлялося, що Кандидат в президенти України, гуморист Володимир Зеленський заявив, що на випадок програшу в першому турі виборів, відмовиться від політики взагалі.

Перше, що дратує кандидата – порівняння з чинним гарантом, він вважає, що між ними взагалі немає нічого спільного, а ось на слово "клоун" в свою адресу взагалі не ображається.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відповів на звинувачення: визнаю помилку і обіцяю виправити. Зеленський визнав, що в Росії продовжує працювати компанія "Green films".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський показав перший з'їзд партії "Слуга народу": старим пузатим політикам і не снилося. Такого ще не було ні перед самими виборами.

Знай. ua писав, що Зеленський пообіцяв домовитися з Путіним: не стоячи на колінах, з залізними аргументами. Жарти в сторону, тільки серйозна правда.