Навіть при великому бажанні Юлія Тимошенко не зможе втілити всю свою передвиборчу кампанію за 100 днів. Про це повідомив український політтехнолог Денис Богуш.

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко дала обіцянку, що в разі перемоги на виборах не буде триматися за посаду і готова піти з неї через 100 днів, якщо не зможе за цей час показати "очевидні результати". Однак насправді це не так реально, як здається.

"До цих пір в нашій країні ще не було жодного президента, який би сам вільно відмовився від президентської посади. Одного вигнали, і то ціною людських життів… Навіть якщо вона (Тимошенко - прим. ред.) дійсно захоче піти, то команда точно її переконає, що цього робити не треба", - пояснює експерт.

При цьому навіть фізично за 100 неможливо виконати і втілити в життя всі пункти, про які говорить Тимошенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Припустимо, вона приходить на посаду президента, а в нас парламентсько-президентська республіка, і в парламенті коаліція - БПП і "Народний фронт". І ця коаліція до парламентських виборів змінюватися не збирається. А жодна ініціатива президента Тимошенко в такій конфігурації не пройде - навіщо їм показувати її успіхи? Тобто вони не будуть голосувати за зниження вартості газу і так далі", - пояснює політтехнолог.

На думку експерта, головні речі, про які говорить Тимошенко, а саме – зниження ціни на газ і відхід з поста президента за 100 днів, є нездійсненними завданнями.

Нагадаємо, Тимошенко жорстко опустили на землю, український герой розповів про обман. Ветеран АТО вказав на цікаві деталі.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко пояснила, як до неї в кадр потрапив Коельо. Лідер "Батьківщини" прокоментувала скандал з письменником.

Знай. ua писав, що Тимошенко стане президентом, тихо сидячи на задніх. Вся її політична кар'єра – це сім п'ятниць на тиждень.