Чинний президент України Петро Порошенко змінив дату свого висунення на другий термін. Про це пише видання Lb.ua, посилаючись на власного шеф-редактора Соню Кошкіну.

Раніше передбачалося, що Порошенко висунеться 3 лютого, однак тепер стало відомо, що повернувшись з Давосу, Порошенко проведе фінальне нараду з цього питання. Але джерела в Адміністрації Президента, які побажали залишитися анонімними, підтвердили – висунення відбудеться вже 29 січня. Порошенко відмовиться від участі у заходах із вшанування пам'яті Героїв Крут, запланованих на цей день.

"цікаво, Що це буде громадське висунення, не партійний форум. Тому що де-факто партія Петра Олексійовича вже два з половиною роки як обезголовлено. Перш за її формальним керівником був Віталій Кличко, але - відповідно до вимог закону про держслужбу - він написав заяву-відмову. І зітхнув з полегшенням). Так, після написання заяви з'їзд не проводився, адже тоді б його довелося розглядати. Отож, «Солідарність» перебуває в підвішеному положенні. Та й який сенс висуватися від партії, рейтинг якої більш, ніж скромний?", - написала шеф-редактор на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, раніше датою висунення Петра Порошенка у його окруженииназывали 2 лютого - фактично передостанній день подання документів до ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти. Планувалося проведення великого форуму, де Порошенко повинен був бути висунутий єдиний кандидат від демократичних сил.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також ми писали, що Тимошенко попіарилася на відео екс-генсека НАТО: заспівав для народу.

Нагадаємо, соцопитування показали, що українці думають про рішення Зеленського піти у велику політику.

Як повідомляв раніше Знай.ua гумористи "Квартал 95" Володимир Зеленський і Олена Кравець на кілька хвилин перетворилися на Порошенка і Тимошенко.

Знай.uа писав, що у Кремлі розповіли, що буде з сходом України, якщо на виборах президента в кінці березня переможе Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, Порошенко у Давосі звітував про успіхи України: що забув сказати гарант.

Під час щорічного Всесвітнього економічного форуму в Давосі президент Петро Порошенко відзвітував про результати своєї роботи на керівній посаді держави. Втім, багато чого він не сказав, як натякає на сторінці в Facebook юрист Михайло Шнайдер.