Кандидату у президенти України, гумористу Студії "Квартал 95" Володимиру Зеленському після його камінг-ауту і оголошення політичних амбіцій почали все частіше приписувати зв'язки з тими чи іншими впливовими людьми країни.

Окрім вже традиційного порівняння із колишнім акціонером "ПриватБанку" Ігорем Коломойським додалася ще й лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Нещодавно комік оприлюднив на офіційному ресурсі партії відео, де розповів, чому на його думку більшість помиляється стосовно нього. Зробив це як завжди – не без сарказму, оголосивши конкурс на "найкращий фейк" про нього, який легко можуть знайти самі користувачі.

Володимир Зеленський, гуморист, автор "Студії Квартал 95"
Володимир Зеленський, гуморист, автор "Студії Квартал 95"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Зараз у мережі і навіть на телеканалах про мене багато різної інформації. Ким я тільки не був. За останній тиждень я і "нога Кремля" і волохаті руки Америки, зуби Євросоюзу, я, цілком ймовірно, технічні кучері президента. Просто технічна людина Тимошенко, ну напевно голос Вакарчука скоро з'явиться. І олігархи за мною стоять, вони кажуть, що він багатий після декларації, він сам олігархів і годує. Це все дуже нудно і нецікаво, вони без почуття гумору. Оголошую конкурс на найкращий фейк", - іронізував Зеленський.

Дивіться: Зеленський про Коломойського, Тимошенко та вибори

Як відомо, нещодавно Зеленський справді оприлюднив першу електронну декларацію, де звітував про всі свої прибутки з 2017 року (і придбану нерухомість у 2014-му). Він запевнив, що немає чого приховувати, тому що всі податки у бюджет сплачує сумлінно, а фінанси отримані за рахунок авторських прав "Кварталу 95" на фільми та зйомки програм.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Підлило масла у вогонь і розслідування стосовно його активів в РФ, але Зеленський одразу після цього оголосив, що вийшов зі складу кіпрської компанії, котра утримувала російські підприємства.

Дивіться: Ми живемо і працюємо в Україні, - Зеленський

Нагадаємо, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук відмовився балотуватися у президенти на виборах 31 березня 2019 року. Він підкреслив, що раніше неодноразово заявляв про відсутність президентських амбіцій.

Як повідомляв "Знай.ua", українці нарешті визначилися с основними проблемами країни, понад 120 000 осіб взяли участь в опитуванні, яке влаштувала команда Володимила Зеленського "Зе!команда". Також "Знай.ua" писав, кандидат у президенти Володимир Зеленський відніс всі необхідні документи для його реєстрації в ЦВК, студія "Квартал 95" опублікувала відео цієї події.