Нещодавно український співак, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зробив неочікувану заяву для всіх заяву: він передумав брати участь у виборчих перегонах весною поточно року. Хоча до нього запевняв прихильників у протилежному.

Згодом артист все ж залишив за собою право на політичне життя, зазначивши, що готовий підтримувати сили проєвропейського напрямку, але не назвав, кого саме.

Фронтмен гурту "Океан Ельзи", Святослав Вакарчук
Фронтмен гурту "Океан Ельзи", Святослав Вакарчук

Насправді Вакарчука цілком можуть попросити змінити тактику на користь чинного гаранта Петра Порошенка, про що на сторінці у Facebook повідомив український підприємець і політичний діяч, засновник і президент клініки та фонду Eurolab Андрій Пальчевський.

Президент України, Петро Порошенко
Президент України, Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Звертаюся до всіх фанатів Вакарчука, а також до всіх тих, кому вже набридло. Зміним думку і ті, й інші, якщо тільки він здасть назад і почне співробітництво з Адміністрацією Президента. Зараз головний потенційний союзник, як це не дивно, у Петра Порошенка – Вакарчук, вони намагаються його вмовити. Це так, як хтось із губернаторів раптом починає нахвалювати майбутнього президента", - вважає Пальчевський.

Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи"
Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи"

Пальчевський нагадує: Вакарчук добре знав, що робить, коли їхав до Америки на навчання. У музиканта справді були політичні амбіції, але коли зрозумів, що план "сухий", просто відмовився від нього.

Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи"
Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи"

"Вакарчук може увійти в історію, сказавши Порошенку "ні". І в жодному разі не підписуватися під всі ці обіцянки – дурному радість", - підсумував він.

Дивіться: Пальчевський про Вакарчука, Порошенка та вибори

Вакарчук! Не ведись!

Вакарчук! Не ведись!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 28 januari 2019

Цікаво, що Вакарчук справді не займає поки що конкретної позиції, не говорить відкрито про провали із посиланням на прізвища, але тим не менш, критикує ситуацію в Україні, проводить регулярні зустрічі із молоддю. Там він розповідає про європейський досвід змін, тому, ймовірно, його і почали більш активно сприймати, як політика, а не як музиканта.

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук
Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук

Хоча раніше співак стверджував, що не збирається на вибори взагалі. Загалом, він тричі змінював думку. Що буде далі, покаже час.

Дивіться: Вакарчук не йде у президенти

Нагадаємо, Вакарчук відмовився балотуватися на виборах президента України. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський запустив конкурс у мережі на кращий фейк про нього та олігархів. Також "Знай.ua" писав, Вакарчук стане нардепом.