У Бердянську місцеві активісти зірвали виступ кандидата в президенти від "Оппоблоку" Олександра Вілкула, обливши його зеленкою. Про повідомляє місцеве видання "Бердянськ 24".

Як повідомляється, акція протесту проти приїзду Вілкула пройшла поруч з будинком культури "Софіт". Місцеві жителі вигукували лозунги "Їдь додому" і "Валіза-вокзал-Росія!".

Коли політик з'явився поруч із БК, йому в обличчя вилили зеленку. Він спробував прорватися у приміщення, але активісти заблокували вхід. Між правоохоронними органами та місцевими мешканцями сталася сутичка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляє видання, пізніше кандидат все-таки потрапив у ДК, де поспілкувався з виборцями. Копи заблокували вхід у приміщення, і журналістів не пустили всередину.

Раніше повідомлялося, что центральною виборчою комісією зареєстровано ще шість кандидатів на пост президента України. З невідомої причини питання реєстрації кандидата Іллі Ківи не був внесене у порядок денний.

Про це повідомляє LIGA.net.

ЦВК зареєструвала Олега Ляшка, Дмитра Добродомова, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко та Олександра Мороза.

Реєстрацію висуванця від Соцпартії Іллі Ківи розглянуть на наступному засіданні ЦВК. Про це розповів прес-секретар комісії Костянтин Хівренко.

"Зараз вирішується це питання – розглядати реєстрацію Ківи сьогодні або, можливо, в інший день", - заявив спікер ЦВК.

Він стверджує, що до символіки Соцпартії у комісії немає питань.

Нагадаємо, депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін іноді здатний переплюнути і свого молодшого брата, якому буває "дуже весело" прямо на засіданні. Нещодавно, як доказ того, в мережу злили скандальну переписку нардепа з Русланою Броніною.

Раніше Знай.uа повідомляв, політолог розповів, з ким Зеленський зійдеться у другому турі.

Також Знай.uа писав, експерт пройшовся по кандидатам від Порошенка до Зеленського, йде справжня війна.