Віце-президент США Майк Пенс, під час виступу перед емігрантами з Венесуели у Флориді, закликав "покласти край диктатурі" Ніколаса Мадуро.

Цю інформацію повідомляє Deutsche Welle.

Майк Пенс

Пенс зробив гучну заяву напередодні запланованих суботніх акцій протесту опозиції, які очолює самопроголошений тимчасовим главою держави Хуан Гуайдо.

"Це не час для діалогу. Настав час дій". Майк Пенс

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Хуан Гуайдо

Пенс не збирається вести переговори з режимом Мадуро. Він переконаний, що на більш ранніх етапах були в арсеналі всі варіанти дій, але Мадуро ними не скористався.

"Настав час раз і назавжди покласти край диктатурі Мадуро". заявив віце-президент США

Мадуро

Нагадаємо, що напередодні засідання глав зовнішньополітичних відомств Європейського союзу в Бухаресті Італия заблокувала компроміс Євросоюзу про визнання президентом Венесуели Хуана Гуайдо. Про це стало відомо завдяки повідомленням італійської організації ANSA.

Відомо також, що Швеція стала ініціатором пропозиції про визнання Гуайдо тимчасовим президентом Венесуели до проведення виборів. Однак рішення не мало своєю метою визнати Гуайдо офіційно, але натякала на це.

Варто нагадати, що Центральний банк Венесуели, належить одіозному олігарху Ніколасу Мадуро, в найближчі дні продасть Об'єднаним Арабським Еміратам 15 тонн золота. У повідомленні сказано, що Центробанк продасть частину своїх запасів, щоб мати в своєму розпорядженні євро готівкою. Відзначається, що в минулому році Венесуела продала Туреччині золота на 900 мільйонів доларів.

"Загалом, планується продати 29 тонн золота, яке зберігається в Каракасі, до кінця лютого, щоб забезпечити ліквідність імпорту основних товарів", - резюмують в повідомленні.

Як повідомляв Знай.uа, Путін зустрівся зі своїм останнім союзником, безвихідь президента Росії висміяли в мережі.

Також Знай.uа писав, Росія озброїла Мадуро до зубів, кривавий диктатор похвалився, що має в арсеналі.