В безпосередній близькості від українського кордону, в Краснодарській області, наш ворог – Російська Федерація, розгорнула ракетну бригаду, в складі якої – 12 пускових установок комплексів «Іскандер – М».

Про це стало відомо з повідомлення Міністерства оборони України, передає ТСН.

У міністерстві заявили, що ракетну бригаду розгорнули неподалік від російського міста Краснодар.

"В районі населеного пункту Краснодар (250 км до кордону з Україною) розгорнуто ракетну бригаду, на озброєнні якої знаходяться ракетні комплекси" Іскандер-М "(12 пускових установок)", - йдеться у відповіді на інформаційний запит видання.

Комплекс "Іскандер" здатний запускати балістичні або крилаті ракети на відстань 500 кілометрів. Ракети можуть нести як звичайні, так і ядерні боєголовки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

зокрема ці комплекси здатні запускати крилату ракету Р-500. Незважаючи на заяви влади РФ, що максимальна дальність балістичних ракет цього комплексу не перевищує 500 км, за експертними оцінками, ця дистанція, яку вони можуть подолати, сягає понад 700 км. А це вже порушення російсько-американського Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (ДРСМД). Ця Угода передбачає знищення ракет, дальність яких перевищує 500 кілометрів.

Перед цим компанія Imagesat International надала супутникові знімки американському телеканалу Fox News, де видно, як на полігоні Молькино неподалік Краснодара розташовані ракетні комплекси "Іскандер", бункери і складські ангари.

Нагадаємо, «Велика шишка» Путіна з Москви вибухнула під Горлівкою: терміново рятують вертольотом.

У лікарні Горлівки з важкими травмами 2 лютого потрапив високопоставлений російський військовий. Готується термінова евакуація.

Про поранення "великої шишки" під Головкою розповів користувач Facebook Олександр Соколов з посиланням на місцеві джерела, передає "Диалог.UA".

Нагадаємо, озвірілі бойовики розстріляли катафалк і кладовище на Донбасі: фото.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Українські герої вмили кров'ю окупантів: наступне зброю стало головною помилкою

Знай.ua" писав про те, що офіцер розповів, скільки бойовиків українські герої відправили в пекло: і це тільки за січень. Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційна кількість загиблих і поранених. У інтернеті розповіли, скільки окупантів було ліквідовано за січень 2019 року.