У лікарні Горлівки з важкими травмами 2 лютого потрапив високопоставлений російський військовий. Готується термінова евакуація.

Про поранення "великої шишки" під Головкою розповів користувач Facebook Олександр Соколов з посиланням на місцеві джерела, передає "Диалог.UA".

Інцидент трапився у суботу, 2 лютого, на Бахмутському шляху. Високопоставленого військового РФ, за попередніми даними, наздогнала ПТКР (протитанкова керована ракета) українських військ. Він отримав серйозні поранення, але поки живий.

"Вранці в лікарню Горлівки №2 привезли не зовсім цілого генерала ихтамнетовских військ із самої Москви", - розповів Соколов.

Варто зазначити, що росіянина готують до евакуації на територію Росії, буде навіть задіяна авіація.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чекають вертушку з Ростова", - уточнив Соколов.

Нагадаэмо, озвірілі бойовики розстріляли катафалк і кладовище на Донбасі: фото. У окупантів Донецької області, цих путінських чудовиськ без мізків і сердець, не залишилося нічого святого. Вони готові стріляти навіть по похоронних автобусах.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українські герої вмили окупантів кров'ю: заборонена зброя стала головною помилкою

В зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі тільки за перший день лютого було зафіксовано п'ять обстрілу українських позицій окупантами. Примітно, що бойовики не посоромилися двічі застосовувати зброю, яке заборонено Мінськими домовленостями. На щастя, в лавах українських бійців обійшлося без втрат.

Також Знай.ua" писав про те, що офіцер розповів, скількох бойовиків українські герої відправили в пекло: і це тільки за січень. Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих і поранених. В інтернеті розповіли, скільки окупантів було ліквідовано за січень 2019 року.