Російська влада знайшла ще одну точку світу, куди можна послати своїх громадян на вірну смерть.

Про це зазначив блогер "Фашик Донецкий".

Зокрема, він звернув увагу на публікацію у російських ЗМІ, у яких йдеться про готовність Кремля надавати військову підтримку у Венесуелі, де наразі проходить зміна влади.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Труни з Венесуели будуть в РФ", – написав блогер.

Разом з тим варто відзначити, що Центральний банк Венесуели, підконтрольний одіозному президенту Ніколасу Мадуро, найближчими днями продасть Об'єднаним Арабським Еміратам 15 тонн золота.

У повідомленні сказано, що Центробанк продасть частину своїх запасів, щоб мати у своєму розпорядженні євро готівкою.

"Продаж золота в ОАЕ розпочався з відвантаження 3 тонн 26 січня", - йдеться в заяві.

Зазначається, що минулого року Венесуела продала Туреччині золота на 900 мільйонів доларів.

"Загалом, планується продати 29 тонн золота, яке зберігається в Каракасі, до кінця лютого, щоб забезпечити ліквідність імпорту основних товарів", - резюмують у повідомленні.

Крім того варто відзначити, що напередодні засідання глав зовнішньополітичних відомств Європейського союзу в Бухаресті Італія заблокувала компроміс Євросоюзу про визнання президентом Венесуели Хуана Гуайдо.

Відомо також, що Швеція стала ініціатором пропозиції про визнання Гуайдо тимчасовим президентом Венесуели до проведення виборів. Однак рішення не мало на меті визнати Гуайдо офіційно, але натякало на це.

Варто нагадати, що Центральний банк Венесуели, який належить одіозному олігарху Ніколасу Мадуро, в найближчі дні продасть Об'єднаним Арабським Еміратам 15 тонн золота. У повідомленні сказано, що Центробанк продасть частину своїх запасів, щоб мати в своєму розпорядженні євро готівкою. Зазначається, що в минулому році Венесуела продала Туреччині золота на 900 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Болтон побажав Мадуро спокійної пенсії подалі від Венесуели.

Як повідомляв "Знай.ua", Росія озброїла Мадуро до зубів.

Також "Знай.ua" писав, що золотий літак Мадуро приземлився в Москві.

Венесуела: переворот чи законна зміна влади?