Помічник президента США з нацбезпеки Джон Болтон порадив Ніколасу Мадуро чимшвидше забратися з країни і спокійно доживати вік подалі від Венесуели.

На думку Болтона, диктатору слід скористатися запропонованою амністією, яку може оголосити в.о. президента Венесуели Хуан Гуайдо. Про це Джон Болтон написав у Twitter.

"Я бажаю Ніколасу Мадуро і його головним радникам довгої і спокійною пенсії на хорошому пляжі де-небудь подалі від Венесуели. Їм слід скористатися амністією президента Гуайдо і виїхати. Чим швидше, тим краще", - написав Болтон.

Ніколас Мадуро

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначимо, що Ніколас Мадуро бореться з парламентом з 2015 року, коли опозиція отримала там більшість. У січні 2019 року диктатор вступив на посаду президента вдруге, після чого спікер парламенту і очільник опозиції Хуан Гуайдо оголосив Мадуро узурпатором, а себе тимчасовим президентом країни. Він пообіцяв провести дострокові вибори.

35-річного опозиціонера Хуана Гуайдо підтримали багато латиноамериканських країн, США та частина країн Заходу.

Хуан Гуайдо

Росія ж виступила з підтримкою диктатора Мадуро. Про підтримку диктатора заявили також Туреччина, Білорусь, Китай, Болівія і Куба.

Нагадаємо, Ніколас Мадуро відверто розповів про допомогу Путіна.
За словами диктатора Венесуели російський президент Володимир Путін регулярно надає йому зброю. З такою заявою Мадуро виступив в ефірі російських ЗМІ.

За його словами, російська зброя постачається у Венесуелу щомісяця, а військові проходять підготовку в Росії

Як повідомляв портал Знай.ua, парламент Венесуели закликав президента Мадуро піти у відставку.

Також Знай.ua писав, Ніколас Мадуро зробив гучну заяву стосовно Джона Болтона – за словами диктатора помічник Трампа з Нацбезпеки особисто готував замах на нього.