Представниця російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова відзначилась новим випадом на адресу українського президента Петра Порошенка.

Зокрема, дипломатка заявила, що український президент Петро Порошенко "посатанів", так як "в здоровому глузді так брехати" про те, що Росія винна в бідності України, "не вийде". Про це Захарова написала в Facebook.

Марія Захарова у своєму дописі наголосила, що український уряд регулярно звітує про те, що з їх ініціативи йде припинення зв'язків з Росією.

"Порошенко кожен день робить що-небудь таке, щоб знищити всі економічні зв'язки між Україною і Росією", - додала Захарова

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, Захарова переконана, що "Порошенко особисто керував знищенням російсько-українських господарських зв'язків".

"Київ в односторонньому порядку припинив чотири наказу, в тому числі співпраця з Росією в сфері ВТС і зупинив програму економічного співробітництва двох країн на 2011-2020 роки", - нагадала представниця російської дипломатії.

Нагадаємо, одіозний спікер МЗС РФ Марія Захарова знову натрапила на шквал критики в мережі. На своїй сторінці в Facebook скандалістка-пропагандистка опублікувала відео, на якому говорить привітання з Новим роком за східним календарем на китайській мові.

"В Пекін відправила. Дублюю тут для присвячених", — підписала Захарова його, намагаючись виставити себе поліглотом.

Крім того, Захарова оплакала Путіна у прямому ефірі: не винен, заявка на Оскар. Скандальна представниця російського МЗС влаштувала бурхливу істерику.

У повідомленні йдеться, що Захарова відзначилася істеричним виступом з приводу нібито несправедливого ставлення до Росії в світі. Захарова з істерикою заявила, що США звинуватили Росію в порушенні договору про ракети середньої та меншої дальності, не маючи при цьому нібито жодних доказів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, речник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова знову опублікувала потворний знімок у своєму Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що скандальний представник російського МЗС Марія Захарова заявила, що стратегічний курс Росії на зміцнення відносин з Білоруссю не ставиться під сумнів.