Речник російського МЗС Марія Захарова знову оскандалилася маразматичними заявами про "святість" та "непричетність" Росії до злочинів, про які знає увесь світ.

Марія Захарова
Марія Захарова

Про це стало відомо із публікації користувача Vitauskas у Twitter.

У повідомленні йдеться, що Захарова відзначилася істеричним виступом з приводу нібито несправедливого ставлення до Росії в світі.

Марія Захарова
Марія Захарова

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В ефірі пропагандистського ток-шоу на російському телебаченні Захарова з істерикою заявила, що США звинуватили Росію в порушенні договору про ракети середньої та меншої дальності, не маючи при цьому нібито жодних доказів.

"Ніколи такого не було і ось знову. До цього Росії не надали жодного доказу: анексії Криму, окупації частини Донбасу, збиття Боїнга MH17, втручання в американські вибори, отруєння Скрипалів. Весь світ миролюбну країну оббріхує і наговорює", – написав автор публікації в коментарі до заяви головної пропагандистки Путіна.

Нагадаємо, плакат, який показали на київському форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом" розсмішив офіційного представника Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марію Захарову.

Марія Захарова
Марія Захарова

На плакаті був зображений український президент Петро Порошенко, який заявив про своє рішення балотуватися на новий термін.

Плакат з фотографіями лідерів України і Росії учасникам форуму показали після ролика, який був присвячений розвитку України. Напис на плакаті свідчив: "Або Порошенко, або Путін".

Як повідомляв раніше Знай.ua, речник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова знову опублікувала потворний знімок у своєму Instagram.

Марія Захарова
Марія Захарова

Цього разу вона "порадувала" підписників нічним селфі в салоні автомобіля, яке відразу ж зазнало нещадної критики коментаторів, передає "Диалог.UA".

Також Знай.ua писав про те, що скандальний представник російського МЗС Марія Захарова заявила, що стратегічний курс Росії на зміцнення відносин з Білоруссю не ставиться під сумнів.