Одіозний спікер МЗС РФ Марія Захарова знову натрапила на шквал критики в мережі. Як передає replyua.net, на своїй сторінці в Facebook скандалістка-пропагандистка опублікувала відео, на якому говорить привітання з Новим роком за східним календарем на китайській мові.

"В Пекін відправила. Дублюю тут для присвячених", — підписала Захарова його, намагаючись виставити себе поліглотом.

Однак, інтернет-користувачі не оцінили старань скандальної дипломатки і засипали її переконливими коментарями під постом.

"Це п..ц, і ці люди нами керують. Подаруйте їй Барбі і зареєструйте в "Однокласниках", "Китайський вже пора вчити. Одна з Росій стане подкитайской", "Правильно. Років через 30-50 китайська буде в Росії другою мовою", "Екарный бабай! Феномен Глоссолалии! А Лавров по-лошадинному не заговорив випадково? Викликайте психіатрію прямо до будівлі МЗС РФ!", "Китайці випустили копію Захарової, МЗС, бережися", "Бля! Ох і гризло! Хоч би не позорилась", - написали вони під постом Захарової.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Захарова оплакала Путіна у прямому ефірі: не винен, заявка на Оскар. Скандальна представниця російського МЗС влаштувала бурхливу істерику.

У повідомленні йдеться, що Захарова відзначилася істеричним виступом з приводу нібито несправедливого ставлення до Росії в світі. Захарова з істерикою заявила, що США звинуватили Росію в порушенні договору про ракети середньої та меншої дальності, не маючи при цьому нібито жодних доказів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, речник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова знову опублікувала потворний знімок у своєму Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що скандальний представник російського МЗС Марія Захарова заявила, що стратегічний курс Росії на зміцнення відносин з Білоруссю не ставиться під сумнів.