Відомий український співак, соліст гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук розповіді про зустріч з українським президентом Петром Порошенком. Відомо, що зустріч відбулася з ініціативи глави держави.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Вакарчука для програми KishkiNa.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Він просто спитав, які мої плани, що я думаю про країну… він не питав мене про це ( чи має Вакарчук намір балотуватися на пост президента України - ред.)", — розповів Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також пролунав у передачі і натяк на кандидата в президенти Володимира Зеленського, хоч прямо його прізвища Вакарчук не назвав. Ведуча згадала висловлювання Вакарчука: "Коли людина, очевидно залежна від олігархів, каже, що олігархи — зло, вона очевидно не щира".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Я говорив це про всіх, хто міг би сказати такі слова … коли ти говориш, що треба боротися з олігархами, а разом з тим сам пов'язаний так чи інакше з олігархом, то не важливо, яке твоє прізвище, і не важливо, кандидат ти в президенти, чи ні, але ти говориш неправду", - зазначив Вакарчук.

Варто нагадати, що міністр закордонних справ Словаччини, діючий голова ОБСЄ Мирослав Лайчак запропонував українській стороні переглянути рішення про те, що вибори президента України будуть закриті для російських спостерігачів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно у Львові з'явилися скандальні зображення на білбордах. На них розміщено гасла передвиборчої кампанії кандидата в президенти Володимира Зеленського, його самого і олігарха Ігоря Коломойського. Мер міста Андрій Садовий висловив свою думку щодо цього. Як зазначив політик на своїй особистій сторінці у Facebook, такі провокаційні і помилкові білборди неприпустимі.

Нагадаємо, Соловій оживила сумний хіт Вакарчука у фільмі "Крути 1918".

Як повідомляв Знай.uа двійник Юлії Тимошенко йде в президенти: ЦВК здивувала списком.

Знай.uа писав, Вакарчук терміново звернувся до Порошенка: зробіть те, що обіцяли.