Актор, комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський опублікував свіжий рейтинг чільної трійки в президентських виборах в Україні, які мають відбутися 31 березня 2019 року.

Про це повідомляє офіційна сторінка студії квартал "Квартал 95" в Instagram.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"І ми знову випереджаємо: за даними соціологічного опитування Володимир Зеленський обійшов всіх кандидатів у президенти! Соціологічне опитування, яке було проведене американською агенцією Greenberg Quinlan Rosner Research, показало, що рейтинг Володимира на сьогодні становить 28%. Інші лідери гонки відстають на 10% і більше. Дякую за підтримку! Разом ми створимо країну своєї мрії!", - говорить штаб Зеленського.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під опублікованим рейтингом передвиборної трійки почався шквал коментарів на підтримку Зеленського, а також його супротивників.

"Це при тому, що скільки бруду ллється на нього. Так тримати!", - пише один із користувачів.

"Я взагалі не розумію хто ну хто може за джульку голосувати? Ну як так??", - пише користувачка.

"Краще довірити країну людині яка все життя сміється з політиків, ніж політикам, які все життя країну прос**али", - зазначає Дмитро.

Нагадаємо, Зеленському зірвали концерт "95 Кварталу" у Вінниці: справа в політиці

У Вінниці День закоханих пройде без концерту "95 Кварталу" і кандидата в президенти Володимира Зеленського. З'явилася інформація, що за кілька днів до виступу команди Будинок офіцерів, де повинен був відбутися концерт, який розірвав договір.

Про це стало відомо завдяки сюжету ТСН.

Місцева мешканка прийшла в касу здати квитки на концерт, який повинен був відбутися через два дні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленському не смішно: західні ЗМІ написали, що думають про коміка

Про те, що у Зеленського високі шанси на перемогу, написало інтернет видання The Independent.

За всю історію України жодного разу не було настільки непередбачуваною президентської кампанії, адже як би не було дивно з того, що кандидати в президенти подався комік, він заручився чи не найбільшою підтримкою серед населення.

Також Знай.ua" писав про те, що Країна мрії Зеленського росте на очах: за слугою народу пішли мільйони українців