У разі, якщо армія Венесуели не припинить блокувати кордон для доставки гумконвою, то країну ізолюють і застосують санкції.

Про це стало зрозуміло зі слів Джона Болотона, радника президента США з нацбезпеки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його словами, у військових два варіанти:

"У військових Венесуели є вибір: прийняти демократію, захистити мирних жителів і дозволити доставку гуманітарної допомоги; або ж вони зіткнуться з великими санкціями та ізоляцією", — пише Болтон.

Варто нагадати, що Президент України Петро Порошенко висловив думку, що говорити з Росією потрібно виключно з позиції сили.

Про це він заявив в інтерв'ю.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Думаю, що з Росією можна говорити тільки з позиції сили", - сказав він у відповідь на питання про те, чи варто президенту США вести переговори з Росією.

Крім того чинний президент зазначив, що при будь-яких переговорах з Росією, Західна коаліція повинна бути дуже сильною і продовжувати тиснути на Кремль санкціями.

Він також зазначив, що нинішня адміністрація США діє виключно правильно. Йдеться насамперед про економічні санкції та постачання летального озброєння.

Нагадаємо, Пригожин публічно підтримав Макаревича і назвав росіян ідіотами

Скандальний російський продюсер Йосип Пригожин підтримав висловлювання музиканта Андрія Макаревича про те, що зараз 80% жителів Землі страждають ідіотизмом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Відкритий наступ Путіна: експерт оцінив готовність української армії відбити удар

Полковник запасу і військовий експерт Олег Жданов оцінив, наскільки в найближчій перспективі ймовірний військовий напад Росії на Україну і чи зможе українська армія відбити удар, про який напередодні виборів говорять багато політиків. Полковник вважає "бюджетом проїдання" бюджету Збройних сил України.

Також Знай.ua" писав про те, що У Путіна заскулили від "подарунка" Білого дому: так не можна