Кандидат у президенти Володимир Зеленський після перемоги на виборах всі злочинці у владі понесуть кримінальну відповідальність.

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.ua

Зокрема, Зеленський відзначив, що після перемоги на виборах президента України його команда та він особисто зробить все можливе для того щоб чинна влада, яка фактично вже загрузла у кримінальних звинуваченнях понесе справедливу відповідальність.

Разом з тим варто відзначити, що виборчі перегони в Україні розпочались і кандидати в президенти почали завзяту боротьбу за таке бажане президентське крісло. Перед очима українців розгортаються справжні баталії.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Не встиг розгорітися на повну силу корупційний скандал в оборонці, як "на сцену" вийшла Юлія Тимошенко. Як з'ясувало журналістське розслідування, напередодні виборів партія "Батьківщина" завела на свої рахунки підозрілі мільйонні "кеші".

"Батьківщина використовує фейкових донорів, щоб не показувати справжніх", - заявили журналісти-розслідувачі.

Як з'ясувалось, передвиборчу кампанію лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко мільйонними внесками на рахунки партії "спонсорують" охоронці, домогосподарки, касири супермаркетів і працівники автомийок. Про такі підозрілі джерела фінансування йдеться в розслідуванні проекту "Наші гроші" від BIHUS.info.

І якщо в 1-2 кварталах минулого року люди і фірми перерахували на рахунки партії "Батьківщина" близько 23 млн грн, то в 3-4 кварталах, коли почалася активна передвиборна кампанія Юлії Тимошенко - понад 130 млн грн.

У другому півріччі 2018 го частину підозріло великих сум почали масово жертвувати "Батьківщині" жителі невеликих містечок і сіл, деякі - по 2-4 рази.

Журналісти відвідали чотири області в пошуках найбільших донорів партії. Одним з них виявилася касир супермаркету селища Завалля в Кіровогорадской області, від чийого імені було переведено 1,5 млн грн. Її сестра "закинула" Тимошенко стільки ж, а син сестри, який працює механіком-водієм та підробляє охоронцем - ще 1,2 млн грн.

Нагадаємо, Зеленський зустрінеться з Тимошенко обличчям до обличчя сьогодні ввечері.

Як повідомляв "Знай.ua", МВФ та Зеленський визначили "Зе! Стратегію".

Володимир Зеленський: досьє, біографія, компромат, фото і відео

Також "Знай.ua" писав, що експерт поставив крапку в питанні симпатій Заходу щодо нового президента України.

За даними опитувань трьох різних компаній, у президентських перегонах лідирує Зеленський